Sunbeams
Log in
Word vrijwilliger

Vakantie Staf

Organisatie

Mark en Ans zijn de enige 2 begeleiders die alle 10 vakanties gedraaid hebben en Ans heeft nagenoeg altijd onderdeel uitgemaakt van de vakantiestaf.
Tonnie is de laatste 2 jaar in de staf toegetreden en de vakantiestaf blijft dan ook bestaan uit de coördinatoren van Club Sam: “Ans, Mark & Tonnie”.
Voor iedereen het meest duidelijk, de leiding van Club Sam ligt altijd bij deze 3 personen en zo zal dat tijdens de vakantieweken ook zijn.

REISLEIDER

Al vanaf mijn 12e bij Club Sam en in al die jaren nog geen 4 zaterdagen gemist.
Al meer dan 20 vakanties voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking georganiseerd en ik kan geen enkel jaar over slaan.
Nog sterker zodra de vakantie is afgelopen tel ik al weer af tot de volgende begint.
De kinderen van Club Sam zijn met recht mijn grootste liefde en passie en ik leef dan ook het hele jaar toe naar de Club Sam vakantie en alle andere leuke momenten met Club Sam.
Voor mij is er niets mooier dan een hele week al onze fantastische begeleiders en kinderen om me heen, ik ben dan volkomen gelukkig!
Met Ans en Tonnie aan mijn zijde heb ik de perfecte STAF gevonden, we zijn zo goed en zo fijn op elkaar ingespeeld dat we elk jaar nog een groter succes neer zetten!
Ga jij mee met de volgende Club Sam Vakantie?

VAKANTIESTAF

Duidelijkheid voor iedereen, zoals gezegd is er geen verschil met op Club Sam, hier zijn Tonnie en Ans ook de 2 rechterhanden van Mark en dit zal op de vakanties ook zo zijn.
Voor de begeleiders en kinderen houdt dit in dat er net zo goed naar Ans en Tonnie geluisterd dient te worden als naar Mark.
Echter, de vakantiestaf is nooit verantwoordelijk voor vakantiegangers, vrijwilligers, ouders of accommodatie beheerder.
De vakantiestaf is een assistent functie van de reisleider en dit is Mark. Hij blijft ten alle tijde eindverantwoordelijk.

VACATURE – KOOKSTAF

Afgelopen jaar hebben Marieke, Stein, Maaike en Pascale deze functie voor hun rekening genomen en dit is naar volle tevredenheid van iedereen verlopen.
We hadden dit team dan ook heel erg graag behouden maar de familie Peijnappels heeft aangegeven aankomend jaar naar Amerika te gaan en dus helaas niet mee te kunnen op de Club Sam Vakantie.

Ans zal daarom toetreden tot de kookstaf en wij hebben daarom vanaf dit moment één openstaande vacature.
Lijkt jou het leuk om Ans & Pascale te versterken in de kookstaf of ken jij iemand waarvan jij denkt, dit is nou echt iets voor hem of haar, laat het ons dan snel weten!

CHAUFFEURS

Tijdens de Club Sam Vakantie zullen de kinderen en de begeleiders vervoerd worden in ons aangepaste vervoer.
Chauffeurs van de personen busjes zijn Katrien / Ymke & Marieke.
Chauffeurs van de rolstoelbussen zijn Ans & Mark